Doelgroep Jongeren

Jongeren

Veel vragen in de leeftijd tussen 12-17 jaar, tijd van emotionele onzekerheid rondom de puberteit…. Geen enkele vraag is raar, graag zoek ik met jou samen naar antwoorden.

Doelgroep Jongvolwassenen

Jongvolwassenen

Hoe kunnen we deze doelgroep van jongvolwassenen en millenials 17-30 jaar behulpzaam zijn in deze onzekere tijden en toekomstperspectief, of het leven versimpelen en stress verminderen.

Doelgroep Ouder(s)

Ouder(s)

Hoe ga je om met je eigen worstelingen als ouder(s) in de opvoeding van je kinderen? En respecteer en stimuleer je de groei en leermomenten van je kinderen…

Doelgroep Volwassenen

Volwassenen

Kruispunten en mogelijkheden in het leven…. Welke richting gaat je kompas, en welke keuze wil je zelf maken? Behoefte aan een gesprek en luisterend oor?

Doelgroep Studenten

Studenten

Allemaal keuzes in het leven, wat kan ik, wat wil ik? Hoe wil ik het allemaal doen? Studie en alles combineren? Stress of coaching om focus op toekomstperspectief te (be)houden? Behoefte aan een luisterend oor…?

Doelgroep Scholen

Scholen

Op welke wijze kunnen we jongeren en jongvolwassenen een handreiking geven om makkelijker om te gaan met studie, covid-tijd, en emotionele onzekerheid in deze tijd? Perspectief bieden in kleine emotionele crisissen? Zullen we in gesprek gaan?